Nah, itu mungkin kelihatan pelik bagi sesetengah daripada anda. Mengapa seorang pemain mahu menyingkirkan 17? Nah, 17 hanyalah tangan biasa, terutamanya jika anda melihat 8, 9, 10/Wajah atau Ace peniaga. Dengan 17, anda hanya boleh menang jika peniaga (dan dalam kes ini, bukan dengan 22). 18 adalah lebih baik sedikit, tetapi mereka masih meninggalkan sesuatu yang diingini apabila peniaga mempunyai 9, 10/Face atau Ace.

Anda tidak kisah 18 apabila peniaga mempunyai 5, tetapi jika dia mempunyai 10, anda tahu anda sedang duduk di sana berasa tidak berdaya. Jadi, pada masa kami selesai, kami mempunyai idea pemain boleh “zap” tangan antara 15 hingga 18. Secara matematik, ia berjaya dengan baik.

Kita boleh meninggalkan semua peraturan blackjack asas di mana mereka berada. Anda masih boleh berganda tambah mendapat bayaran 3 hingga 2 pada blackjack (jika ia adalah dua kad sebenar). Anda boleh membelah dan kemudian menggandakannya. Kami mempunyai satu set peraturan yang agak mudah. Pemain boleh meminta peniaga untuk dua kad baharu jika kad asal adalah 15, 16, 17 atau 18. Dan, terdapat cukup strategi yang terlibat untuk menjadikannya menarik.

Baca Juga :  Algoritma Memberi Point Score Berdasar Rangking Kartu Poker

Pemain harus mengecilkan semua 15 dan 17. Betul – walaupun 17 lawan 6. Ya, anda mungkin berakhir dengan 15, tetapi ia sedikit lebih teruk daripada 17. Anda mungkin juga berakhir dengan peluang berganda turun atau berpecah atau 20 ! Anda juga perlu pusing semua 16s kecuali sepasang 8 vs 7 peniaga. Anda bahagikan mereka. Bagi 18 – anda mencapai 9, 10/Wajah atau Ace peniaga.

Jika anda zap dengan betul dan sebaliknya memainkan strategi pukulan/stick yang betul untuk permainan tolak 22, pulangan hendaklah sekitar 99%. Ia agak lebih rendah daripada blackjack biasa, tetapi anda mungkin mendapati ia lebih menyeronokkan kerana akan ada lebih banyak aksi daripada blackjack biasa.

Website : https://mega888online.com/

By Dimas Agus

Dunia berputar terlalu cepat, sementara aku masih diam di tempat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *